7. huhtikuuta 2014

Prologi - Alice ja Nathaniel

Lataa prologi:
Prologi - Alice ja Nathaniel 1xA4.pdf
Prologi - Alice ja Nathaniel 2xA5.pdf
Prologi - Alice ja Nathaniel 2xdia.ppt
Kirjoittanut Heikki Immonen

Alice ja Nathaniel –prologi on Twilight – Houkutus –kirjasarjan hengessä tehty romanttinen mysteeri, joka sopii hyvin sekä tytöille että pojille. Päähenkilö on nuori, salaperäiseen nuorukaiseen ihastunut Alice.

-

Syrjäinen, autio ja rapistunut huvila oli aina ollut kaupungin runosieluisten nuorten suosiossa. Sitten huvila myytiin. Suuret alueet sen ympäriltä aidattiin ja muutettiin yksityisalueeksi.

Nathaniel, salaperäinen nuorukainen, oli koulun uusi oppilas, josta kukaan ei tuntunut tietävän mitään varmaa. Paitsi, että hän oli muuttanut huvilaan. Kuka hän ja keitä hänen perheensä oikein olivat, olikin koulun tyttöjen yksityisten pohdintojen ja päiväkirjojen toistuva aihe. Huhuttiin muun muassa, että perhe muuttaisi taas pian.

Alice ei ollut varma olivatko yhteiset katseet tarkoittaneet mitään, kunnes eilen perjantaina Nathaniel pysäytti hänet koulun pihalla ja kysyi Alicea luokseen: "Perheeni on huomenna poissa ja koko talo on käytettävissämme. Olemme kunnostaneet huvilan ja haluan näyttää sinulle lempipaikkani", hän jatkoi.

Alkuillan hämyssä Alice seisoo mahtavan huvilan pääoven edessä pohtien paniikinomaisesti millä tavoin hän onnistuisi olemaan pilaamatta tätä? Käsi vapisten hän paukuttaa vanhan näköistä metallista kolkutinta. Siinä samassa Alice tuntee silmissään mustenevan.